Sztárok

Csajozás nélkül hagyta el Pestet Robert Pattinson

Elhagyta Magyarországot Robert Pattinson. A színész kedvesével, Kristen Stewarttal szállt fel a repülőre; a színésznő a napokban csatlakozott Roberthez. Kristen állítólag őrülten féltékeny Pattinson filmbéli partnernőjére, Uma Thurmanre.

Két hétig forgatta Magyarországon legújabb filmje, a Bel Ami jeleneteit Robert Pattinson. Az Alkonyat-filmek szexis vámpírja vasárnap este elhagyta Budapestet, ahol a stábtagok szerint Pattinson kifejezetten jól érezte magát. Egy alkalommal még egy belvárosi borbárba is ellátogatott, és pityókás hangulatban kóstolgatta a finom hazai nedűket. A rajongók nagy bánatára azonban Pattinson nem ismerkedett, flörtölgetett magyar hölgyekkel, igaz, erre nem is lett volna lehetősége, hiszen a legnagyobb titokban Pestre érkezett  kedvese, Kristen Stewart is. A színésznő állítólag nem örül annak, hogy Pattinson a szexis és gyönyörű Uma Thurmannel forgat, ezért szemmel akarja tartani kedvesét a forgatásokon. A pár az Alkonyat-filmek forgatásán szeretett egymásba, és Robert állítólag a legnagyobb titokban már el is jegyezte szerelmét.

Csajozás nélkül hagyta el Pestet Robert Pattinson
Csajozás nélkül hagyta el Pestet Robert Pattinson

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top