Sztárok

Férje földönfutóvá tette a szexi valósághőst

A magyar származású Kerry Katona alaposan pórul járt, amikor hozzáment második férjéhez, Mark Crofthoz. A napokban ugyanis kiderült: az Atomic Kitten zenekar egykori énekesnőjét lenullázta anyagilag a volt taxisofőr.

Férje földönfutóvá tette a szexi valósághőstKerry Katona egykor az Atomic Kitten zenekar legdögösebbnek mondott tagja volt, majd a szőke szépség valóságshow-k sztárja lett Nagy-Britanniában. A bulvársajtó előszeretettel cikkezett róla, hiszen első férje és első két gyermekének apja Brian McFadden, a Westlife nevű fiúbanda sztárja. A magyar származású Kerry élete azonban a hirtelen jött siker és népszerűség miatt kisiklott, a drogok és az alkohol delíriumos világában keresett vigaszt. Botrányos körülmények között elvált McFaddentől, majd újra férjhez ment, egy nincstelen taxisofőrnek, Mark Croftnak mondta ki a boldogító igent, és tőle is két gyereke született. A huszonkilenc éves Kerry a napokban jelentette be, hogy újra válik, kiderült, hogy férje nemcsak csalja, de még a bankszámláját is alaposan megdézsmálta.

„Éveken át költöttem a millióit, és nem bánom, hogy földönfutóvá tettem. Ez a nő azt érdemli, amit tőlem kapott” – mondta nem túl elegánsan a leendő exférj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top