Sztárok

Nézzünk, mint a moziban!

Itt a lehetőség, hogy átéld mindazt, amire a tévészolgáltatások legújabb generációja - a T-Home digitális tévészolgáltatásaival - nyújtani képes!

Nézzünk, mint a moziban!A T-Home digitális tévé-előfizetései – a tévézési szokásokat gyökeresen megújító IPTV, a műholdas Sat TV és a Digitális Kábel TV – a már megszokott, széles csatornakínálata mellett az ügyfelek igényeit a lehető legjobban kiszolgáló, a tévézést még élvezetesé tevő digitális kép- és hangminőséget, elektronikus műsorújságot, gyerekzárat, és akár tematikus csatornákat tartalmazó minicsomagokat, illetve a HD csomagok HD-minőségben sugárzott televíziós csatornákat is nyújtanak.

Tévézz és nyerj!

Ha most új előfizetőként az említett tévészolgáltatások közül valamelyiket hűségidő vállalásával megrendeled, nemcsak digitális minőségben nézheted kedvenc tévésorozatod, hanem a heti három darab Samsung full HD-s, 94 centiméter képátlójú LCD tévékészülék egyikét is megnyerheted!

Ha a szerencse neked kedvez, és tiéd lesz a tévé, akkor a készüléket a Magyar Telekom szakértő Szuperszerviz csapata otthonodba szállítja, és azonnal be is üzemeli. Természetesen a 1422-es telefonszámon elérhető Szuperszerviz akkor is segítséget nyújt, ha számítógépeddel, az internettel vagy tévészolgáltatásod beállításaival, esetleg készülékeddel kapcsolatban problémád merülne fel, illetve professzionális és gyors számítástechnikai segítségre lenne szükséged.

Út a „döntőig”

Nézzünk, mint a moziban!Ahhoz, hogy megnyerd a profi full HD-s tévékészülékek egyikét, először nézz körül és válaszd ki a www.t-home.hu weboldalról a neked leginkább megfelelő tévészolgáltatást és ajánlatot! Ha sikerült megtalálni a legszimpatikusabbat, rendeld meg azt online vagy személyesen valamelyik hozzád közel eső T-Pontban vagy T-Partner üzletben!

Ha új előfizetőként, hűségidő vállalásával mindezt megteszed, bízz abban, hogy nevedet június elején a www.t-home.hu weboldalon a szerencsés nyertesek listáján viszontláthatod. A többi már egyszerű: helyezd kényelembe magad otthon, s belépve a digitális tévévilágba gyorsan keresd ki kedvenc tévécsatornád, és tévézz „felsőfokon”!

T-Home ajánlatairól és a nyereményjátékról további információ szintén a www.t-home.hu oldalon található vagy a 1412-es telefonszámon továbbá a T-Pontokban, T-Partner üzletekben található.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top