Sztárok

Jacko melegkalandja

Michael Jackson egy férfival ápolt bensőséges kapcsolatot a halála előtt – állítják a jól értesültek. A sztár bőrgyógyászának volt asszisztense, Jason Pfeiffer azt állítja, szenvedélyes szexuális viszonyba kezdett a Thriller énekesével, miután 2008-ban találkoztak a sztár bőrgyógyászának, dr. Arnold Kleinnek a rendelőjében.
Jacko meleg kalandjaJason azt állítja, mindketten felfedték zaklatott gyermekkorukat. „Csak ültünk ott, és mindketten sírva fakadtunk. Aztán felálltam, odamentem hozzá, és azt mondtam: »Minden rendbe jön, Michael.«
Aztán megöleltük egymást. Az a fajta ölelés volt, ami talán egy kicsit több is annál. Nem is volt folytatása néhány hónapig, amíg nyilvánvaló nem lett, hogy Michael is hasonlóan érez irántam. Csak feltételezhetem, hogy biszexuális volt. Biztos vagyok benne, hogy szerettük egymást, mert folyton mondogatta. Azt hiszem, ő volt a lelki társam.”
Dr. Klein megerősítette az állítást, mondván, hogy egyszer rányitott a párra, amikor Jackson, aki egyébként mindvégig tagadta, hogy meleg lenne, éppen félmeztelen volt. „Ha látsz két embert, akik így néznek egymásra, tudod, hogy mi történik. Nagyon örültem mindkettejük boldogságának.”
Jason azt állítja, hogy bizonyítani is tudja a románcot Jacko egy neki hagyott hangüzenetével,  és úgy véli, hogy Michael beszélni akart a kapcsolatukról.
„Nyilvánosságra hozni a felvételt, és elmondani az igazat, szemben a további bujkálással – azt hiszem, ő is helyeselte volna.”
Nem ez az első eset, hogy a júniusban meghalt Michael Jacksonról azt állítják, hogy meleg. Az 50 éves sztár nem hivatalos életrajzírója, Ian Halperin azt állítja, két olyan férfival beszélt, akiknek szerelmi kapcsolatuk volt Jacksonnal.
Azt mondta: „A nyomozásaim során két meleg szeretőjével is beszéltem, az egyik egy hollywoodi pincér, a másik egy feltörekvő színész. A pincérrel talán barátok is maradtak, egészen a haláláig. Ő kiszolgálta Jacksont egy étteremben, Jacko nyilvánvalóan  felkeltette az érdeklődését, majd együtt töltötték a következő éjszakát. A pincér szerint Jackson szerelmes is lett.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top