Sztárok

Undorodik a szextől a színésznő

Amanda Seyfried régebben piszkosnak és gusztustalannak találta a szexet.

Undorodik a szextől a színésznőA 24 éves színésznő, aki a Chloe című filmben manipulatív csábítót játszik, és több jelenetben ágyba bújik Julianne Moore-ral, bevallotta, hogy az intimitás minden formájától rettegett, mert rendkívül zárkózott gondolkodású kisvárosban nőtt fel.

Azt mondta a Stella magazinnak: „Sokkal nyitottabbnak kellene lennünk. Nem állítom, hogy az amerikaiak szűk látókörűek, mert éltem New Yorkban és Los Angelesben, de Allentownban nőttem fel, Pennsylvaniában. Az ottani kisvárosi gondolkodás sulykolta belém, hogy a szex rossz dolog.

Amikor a nővérem elveszítette a szüzességét, piszkosnak és undorító dolognak tartottam, és nagyon féltem a szextől. Emlékszem egy nagy veszekedésre a legjobb barátnőmmel, amikor először érintett meg egy fiú, én pedig nem mondtam el neki. Majd megőrült tőle, de nem azért, mert nem avattam be, hanem mert én előbb csináltam, mint ő.”
Amanda, aki mostanság a brit színésszel, Dominic Cooperrel randizik, elismerte, hogy amióta eljött otthonról, megváltozott a véleménye a szexről. „Az intimitás csodálatos dolog. Zavart, hogy abban a tudatban nőttem fel, hogy a szex rossz. Nem az. Fontos, hogy felnőttként felfedezd a saját szexualitásodat.”

A Dear John sztárja bevallotta, hogy még mindig van benne bizonytalanság, és néha harc dúl benne, amikor Dominickal távol vannak egymástól. „A színészek folyton külön utakon járnak. Érzem, hogy összetartozunk, bár egész nap csak rövid üzeneteket küldözgetünk egymásnak. Egy barátom éppen tegnap beszélt nekem a különélésről, és azt kérdezte, nem aggódom-e emiatt. Azt gondoltam magamban: miért is kellene aggódnom? Jól vagyunk így, és ezt komolyan is gondolom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top