Sztárok

Heidi Klum és Seal már megint házasodtak

Szokásukhoz híven az énekes és a szupermodell esküvővel ünnepelte az ötödik házassági évfordulóját: a gyerekeik és néhány barátjuk előtt megerősítették a fogadalmukat, ezúttal Costa Careyes tengerpartján, Mexikóban, naplementében.

Heidi Klum és Seal már megint házasodtak A szertartás után 80 vendég csatlakozott az ünnepséghez, amelyet a kertjükben, egy nyitott oldalú nádfedeles kunyhóban  – ún. palapában – tartottak, több tucat csillár, több  ezer gyertya és rengeteg fehér virág között.

A tavalyi retropartival ellentétben idén elegánsabbra vették a figurát, és fekete-fehérbe öltöztették a vendégeket, ahogy  a menyasszonyok és a vőlegények festenek.
„Azt szerették volna, ha igazi esküvőnek látszik, mégiscsak ez volt az apropója a bulinak” – mondta a People magazinnak egy résztvevő.
A buli már péntek este elkezdődött egy vacsorával, aztán egy karaokepartival, ahol a források szerint a 36 éves kismama, Heidi Klum és 47 éves Seal is énekelt a vendégeknek, akiknek esküvői torta formájú meghívót küldtek, hogy tartsanak velük a felkapott mexikói tengerpartra.

Az egész esemény azt sugallta: öt év gyerekjáték!

Heidi a közelmúltban mesélt a Redbooknak az évfordulóikról: „Ez a mi pillanatunk, a kedves családi alkalmunk. Felidézzük, amikor szerelmet esküdtünk egymásnak, és ezt meg is erősítjük.” A párnak 4 gyereke van: Leni 6 éves, Henry 4, Johan 3, a legkisebb, Lou még csak 7 hónapos. „Ez nagyon fontos számunkra, és már a gyerekek is egész megszokták. Olyan, mintha azt mondanák: »Hé, a mama és a papa szeretik egymást, és minden évben összeházasodnak!«”
Seal hozzátette: „Heidi és én minden évben újraesküszünk. Ez egy hatalmas buli, de van egy óra, amikor otthagyunk mindenkit, és lemegyünk a saját strandunkra. Leülünk a gyerekekkel, és amikor lemegy a nap, elolvassuk egymásnak a fogadalmunkat. Számunkra ez egy különleges pillanat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top