Sztárok

Durván elítélik Stohl Andrást

Mélységesen elítéli a közvélemény a hétvégén súlyos autóbalesetet okozó Stohl Andrást – derül az esettel kapcsolatos fórumhozzászólásokból és nyilatkozatokból. Az egyik vidéki faluban még lincshangulat is kialakult a színész miatt.
Nem várják túláradó szeretettel Őrbottyánban Stohl Andrást. Ebből a faluból származik az az idős férfi, Pali bácsi, aki combnyaktörést szenvedett, miután a vélhetőleg ittas színész autójával nekihajtott. Az idős zöldségtermesztő a lányával utazott autójukon, amikor Stohl a terepjárójával elsodorta egy másik személygépkocsival együtt. Őrbottyánban szinte lincshangulat alakult ki a színész ellen, a helyiek azt mondják: Stohl inkább ne látogasson el hozzájuk.
Az őrbottyániak nincsenek egyedül elmarasztaló véleményükkel. A témával kapcsolatban rengeteg hozzászólás születik különböző fórumokon, és mindenhol mélységesen elítélik a felelőtlen sztárt. A Facebook nevű közösségi portálon még egy oldal is alakult, „Akiket még NEM gázolt el a részegen vezető Stohl Buci” névvel. A mozgalomnak pár óra alatt tizenháromezer tagja lett, és minden tagja azt követeli, hogy a színész kapjon letöltendő börtönbüntetést.
 
Durván elítélik Stohl Andrást

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top