Sztárok

Előre megmondták, ki lesz a Királynő

Dobó Ági nyerte az RTL Klubon tegnap este élőben közvetített Királynő-választást. A többi versenyzőt egyáltalán nem lepte meg az eredmény, hiszen már napok óta mindenki azt suttogta, Ági lesz a biztos befutó.
Három gyönyörű hölgyet is megkoronáztak tegnap este. Hazánk legszebb hölgye a debreceni Dobó Ági lett, övé a Miss World Hungary koronája, a Miss Universe Hungary címet a szegedi Babinyecz Tímea, míg a Miss Earth Hungary címet a budapesti Kaló Jennifer érdemelte ki a zsűri döntése alapján.
A közönségdíjas szintén Dobó Ági lett.
Ági huszonkét éves, a jogi egyetemen tanul, és közjegyzőnek készül. Nem először fut neki a szépségkirálynő-választásnak: két éve az ötödik helyig jutott. A leányzó Debrecenben él kedvesével, akit három hónapja ismert meg. A pár nem mindennapi módon ismerkedett meg, az úriember az első találkozásuk alkalmával eltörte a lány kezét.
Ági győzelme egyébként senkit sem lepett meg: a Királynő-választást megelőző felkészítőtáborban napok óta kész tényként kezelték, hogy Ági nyeri a versenyt. 
 
 
Előre megmondták, ki lesz a Királynő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top