Sztárok

Durván megfenyegették a Barátok közt sztárját

Zaklató telefonhívást kapott Balogh Edina, a Barátok közt szőke bombázója. A szépséget egy ismeretlen férfi hívta fel, és válogatott ocsmányságokat vágott a fejéhez, igaz, a keresetlen szavakat tulajdonképpen nem is neki, hanem sorozatbéli szerepének, Kingának szánta.
Durván megfenyegették a Barátok közt sztárjátMagas, szőke, jó alakú, gyönyörű, mégsem élvezi maradéktalanul a külsejéből fakadó előnyöket. Balogh Edina, a Barátok közt szőke bombázója szerint egyáltalán nincs aranyéletük a szép nőknek. Sőt, a Barátok közt bombázója szerint a párválasztás terén kifejezetten hátrány, ha valaki feltűnően szép.
– Egyáltalán nem könnyű partnert találnia egy szép nőnek – mondta Edina Nők Lapja Cafénak.
– Az értelmes, értékes férfiak ugyanis nem mernek közeledni, mert azt hiszik, ha egy nő szép, akkor vagy hatalmas elvárásai vannak a partnerével szemben, vagy pedig biztosan nagyon buta, vagy éppenséggel könnyen kapható. Éppen ezért a nagydumás, skalpvadászok, akik trófeát gyűjtenek, sokkal többször kezdeményeznek a szép nőknél. Amikor még szingli voltam, én is találkoztam sztereotípiákkal. Egyáltalán nem könnyű a dolgunk, azt tapasztaltam, hogy átlagos külsejű lányok sokkal könnyebben találnak partnert maguknak – mondta Edina, akinek nemcsak a férfiakkal, de a nőkkel is meggyűlt már a baja.
– A nők rettenetesen féltékenyek tudnak lenni egy náluk szebb, jobb adottságokkal rendelkező nőre. Velem is előfordul, hogy belépek egy helyiségbe, és összesúgnak mögöttem, vagy irigyen végigmérnek. El tudom fogadni a női féltékenységet, és meg tudom érteni, ha egy nőtársam azért féltékeny rám, mert én rengeteg edzés vagy fogyókúra nélkül vagyok vékony. 
Edinának a napokban volt egy roppant kellemetlen élménye, igaz, erről aztán tényleg nem tehetett.
– Felhívott letiltott számról egy ismeretlen férfi, és ordítani kezdett velem. Válogatott csúnya szavakat vágott a fejemhez, eleinte nem is értettem, hogy mit beszél, aztán kiderült, hogy ő azért szidalmazza a szerepemet, Nádor Kingát mert nem értett egyet az egyik jelenetben látott történtekkel. Nagyon rossz élmény volt, utána remegtem az idegességtől – fejtette ki a szőke szépség.
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top