Sztárok

Kirúgták, majd visszavették Oláh Ibolyát

Kalandos utat tett meg az Aida című musicalben Oláh Ibolya. A Megasztár énekesnőjét a darab egykori rendezője kirúgta, de most visszavették. Ibolya boldogsága határtalan.
Nagy port kavart, amikor Szurdi Miklós kitette Oláh Ibolya szűrét az Aida című musicalből, mert a rendező azt állította, hogy az énekesnő nem tanulta meg rendesen a szerepét. Ibolyának nagyon rosszulesett Szurdi döntése, és tagadta, hogy a szereptanulással lett volna gondja. Akkor, 2008-ban a következő szöveggel búcsúztatta szerepét: „Kedves Barátaim! Tájékoztatom minden barátomat, hogy a jövőben nem játszom az Aidában! Mivel a Fővárosi Nagycirkuszban nem tudtam elvállalni a fellépéseket, ezért a darab producere úgy döntött, hogy a színházban sem játszhatok. A döntését elfogadtam, az érveit megértem. Örülök, hogy részese lehettem ennek a produkciónak! Csodálatos dolog volt játszani, nagyon szerettem! Fantasztikus volt érezni az emberek szeretetét, megbecsülését! Jó dolog úgy végigmenni Székesfehérváron, hogy tudom, elfogadnak itt az emberek. Tudom, hogy ezt az Aidának köszönhetem. Nagyszerű embereket ismertem meg a színházban. Hiányozni fog a közösség, ez a jó csapat! Köszönöm, hogy befogadtak, hogy együtt játszhattunk! Az Aida örök szerelem marad az életemben.”
Nos, Ibolya visszakapta álomszerepét, az új rendező ugyanis lehetőséget adott az énekesnőnek. Ibolya boldogsága határtalan, már nagy erőkkel készül a szerepre. 
 
Kirúgták, majd visszavették Oláh Ibolyát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top