Sztárok

Durva! Ezt tette Beckhamné egy kutyával!

Victoria Beckham tényleg nem ismer határokat. A divatőrült focistafeleség legújabb húzása sokaknál kiverte a biztosítékot, Victoria ugyanis rózsaszínre lakkoztatta kedvenc kutyája, Coco lábkörmeit.
Victoria Beckham valószínűleg unalmában nem tud mit csinálni, és már szegény kutyáját, Cocót sem hagyja békén. A hírhedten divatőrült Victoria filozófiája szerint körülötte mindenkinek stílusosnak kell lennie, beleértve a négylábú kedvencét is, ezért rózsaszínre festette Coco lábkörmeit. Az állatot – természetesen – egy alkalmazott sétáltatta, amikor a szemfüles fotósok lencsevégre kapták. Angliában máris hatalmas felháborodást váltott ki az eset.
„Inkább szeretgesse meg, és vigye el egyszer maga sétálni, ne lakkoztassa a kutyus körmét. Bolond ez a nő” – ez csupán csak egy hozzászólás felháborodott olvasóktól, akik látták az ominózus fotót. Mindenesetre mindez csöppet sem zavarja Beckhamnét, állítólag többféle parfümöt és nyakláncot is vásárolt a négylábúnak. 
Durva!Ezt tette Beckhmané egy kutyával!
   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top