Sztárok

Nővel szexelt Lady Gaga – Fotó!

Egy rejtélyes barna hajú nővel nyaral Lady Gaga. A vállaltan biszexuális énekesnőt az utána leskelődő fotósok hada sem zavarta, jóízűen csókolózott és ölelkezett jó alakú barátnőjével.
A francia Riviérán hajózgat magánjachtján Lady Gaga. Az extravagáns és biszexuális énekesnő igazán élvezi a nyaralását, hiszen vele utazik leszbikus kedvese is. A nőről a brit és amerikai lapok csupán annyit tudnak, hogy Lady Gaga testi-lelki jó barátnője, és a saját neméhez vonzódik. A párról mellesleg igen szaftos fotókat készítettek a paparazzók, a képeken Lady Gaga rámászik a barna hajú nőre, csókolgatja, fogdossa. 
Lady Gaga rejtélyes magánélete egyébként jó ideje élénken foglalkoztatja a sajtót. Az énekesnő élete csupa rejtély, hol nővel, hol férfival látni intim helyzetben, még az is felmerült róla, hogy valójában hermafrodita, vagyis férfi és női nemi szervvel is rendelkezik.
 
Forrás: PacificCoastNews.com
Forrás: PacificCoastNews.com
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top