Sztárok

Örökbe fogadna egy kisbabát Tóth Gabi

Számos súlyos betegségen van túl Tóth Gabi, ezek között van olyan, ami alaposan megnehezíti számára a gyermekvállalást. A népszerű énekesnő nem keseredik el, szívesen örökbe fogad egy árva csemetét.

Örökbe fogad egy kisbabát Tóth GabiTóth Gabi ugyan még csak huszonkét éves, de ha megírná az életrajzi regényét, akkor azt talán orvosi lexikonként is kiadhatnák. Tizenegy éves volt, amikor diagnosztizálták nála a Gilbert-kórt, amely ugyan nem betegség, de egy visszatérő állapot, amely végigkíséri az életét. Egy influenzajárvány után sárgult be a szeme, közel egy évig folyamatosan vizsgálták, mire rájöttek a baj okára. Ha legyengül az immunrendszere, ha túlterheli magát, akkor mindmáig jelentkeznek nála a tünetek. Nagylemezt készít, fellépésekre és forgatásokra jár, úgyhogy mostanában fokozottabban kell figyelnie magára:

„Mindig vigyáztam magamra, mégis sok mindenen túl vagyok betegség szempontjából, remélem, most már nem lesz több.”

Gabi Havas Henrik vendége volt a Story Tv-ben, arról is mesélt, hogy korábbi nőgyógyászati problémái (cisztái) miatt kevés az esélye rá, hogy gyermeke lehessen:
„Amikor azt mondták, hogy az esélyeim eléggé szűkültek, egy kicsit elgondolkoztam, hogy ki lesz az, aki majd örökölheti a hangomat, az orromat, a fülemet, és akkor egy kicsit elszomorodtam. Sokan biztattak, és én is úgy állok hozzá, hogy olyan gyorsan fejlődik a tudomány, hogy ez változhat. Nem adom fel! De annyi gyermek vár szülőre, hogy azon is gondolkoztam, hogy akár szívesen fogadnék örökbe!”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top