Sztárok

Szomorú: elválasztották nejétől a TV2 sztárját

A legsötétebb hotelszoba, értetlen személyzet, órákon át tartó vita – így indult az Aktív műsorvezetője, Papp Gergő számára az Everest Póker Európa Kupa. A Grand Canarián rendezett versenyre Pimasz urat felesége is elkísérte, ám Gergőt elválasztották az asszonytól.

Igazán családias hangulatban forgatott a TV2 Aktív című műsora az Everest Póker Európa Kupán Grand Canarián. Egyedülálló módon a műsorvezető, Papp Gergő felesége, Judit állt a kamera mögött a kupa négy napja alatt. Bár ilyen eseményeken általában a riporter forgat, Pimasz úr köztudottan kétbalkezes módjára bánik a kamerával, ezért bízta feleségére a forgatást.
    – A feleségemtől távol áll a televíziózás, azonban mindössze néhány órás gyakorlás után valódi profi módjára alakította az Aktív operatőrét. Remek párost alkottunk a forgatás alatt, és a versenyen is meglepően jól szerepeltünk – mondta Gergő, aki elárulta: az utazás során nem minden zajlott ilyen gördülékenyen.
– A szervezők azt hitték kollégák vagyunk, ezért külön szobában szállásoltak el minket. Amikor közöltük, hogy mi inkább összeköltöznénk, először értetlenkedtek, majd hosszas vita után egy  gyakorlatilag teljesen sötét, hátsó kerítésre néző szobát adtak nekünk. 
    A viszontagságos belépő ellenére Gergő és felesége csupán a döntő előtti utolsó körben estek ki a több száz fős pókermezőnyből, és életük első közösen forgatott Aktív riportfilmjükre sem panaszkodhatnak.

Szomorú: elválasztották nejétől a TV2 sztárját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top