Sztárok

A legizgatóbb férfitestek

Az amerikai Globe magazin megválasztotta a legszebb hollywoodi férfitesteket. A prímet Matthew McConaughey vitte el. Hölgyek, vigyázat, izgató tartalom következik!

Matthew McConaughey a világ legjobb testű férfisztárja – legalábbis az amerikai Globe magazin olvasói szerint. A jóképű színész kigyúrt, rendszeresen edzésben tartott izmaira gerjednek a legtöbben, ami nem is csoda, hiszen Matthew mindent elkövet, hogy jó formában maradjon.
A kétgyermekes izomapukát egy másik dögös papa, Hugh Jackman követi. A nála évekkel idősebb feleségéhez maradéktalanul hűséges sztár csupán néhány szavazattal maradt le McConaughey mögött.

Matthew McConaughey
Matthew McConaughey
Hugh Jackman
Hugh Jackman

A dobogó harmadik fokára Kiefer Sutherland került. A rosszfiú tetovált, igen jól karbantartott teste még mindig felizgatja a nőket, dacára annak, hogy Sutherland az utóbbi időben elsősorban botrányai okán hallat magáról. A negyedik Orlando Bloom. A brit színész a metroszexuális generáció egyik csinos pofijú tagja, aki nem gyúr, nem futkos izzadva, hanem félhosszú, hullámos hajával, szőrtelen testével és finom bőrével hódít.

Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland

 

Orlando Bloom
Orlando Bloom

 

 

Ryan Phillippe teste az ötödik helyet érdemelte ki. Reese Witherspoon exférje az utóbbi időben eltűnt a rivaldafényből, de a színész mindent elkövet, hogy ne sokáig legyen ez így. A siker érdekében még félmeztelen felsőtestét is beveti. És milyen jól teszi!
A sereghajtó Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja lett. Ő se nem izmos, se nem izgató, ő az, akire azt mondják: olyan cuki!

Ryan Philippe
Ryan Phillippe
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top