Sztárok

Fiatal nőt zaklatott szexuálisan Jack Nicholson

Hiába deresedik a halántéka, Jack Nicholson nem bír magával. Hollywood öregedő rosszfiúja egy partin hevesen flörtölni kezdett Jessica Simpsonnal, aki az unokája is lehetne. Jessica teljesen kiborult, hiszen a vén amorózó nagyon durván nyomult rá.

Jack Nicholson hiába hetvenhárom éves, még mindig van kedve huncutkodni. Az öregedő csődör egy partin rászállt a harmincesztendős Jessica Simpsonra, és kikezdett vele. Nicholsont vajmi kevéssé érdekelte, hogy a színésznő az unokája lehetne, de az is hidegen hagyta, hogy Jessica hevesen tiltakozott az udvarlás ellen.
„Jack nagyon kellemetlen volt, szó szerint szexuálisan zaklatta szegény Jessicát. Malacságokat sugdosott a fülébe, és fogdosta, az a szegény lány pedig menekülni próbált. Szomorú jelenet volt, egy szánalmas öreg kéjenc próbálkozása egy fiatal, szép nőnél” – mesélte egy szemtanú az amerikai National Enquirer magazinnak.

Fiatal nőt zaklatott szexuálisan Jack Nicholson

 

Fiatal nőt zaklatott szexuálisan Jack Nicholson

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top