Sztárok

Cameron Diaz megöregedett – Fotó!

Cameron Diaz elveszítette hajdani hamvas szépségét. A szőke színésznő közelről igencsak ráncosnak és megviseltnek tűnik...

Cameron Diaz megöregedett - fotó!Cameron Diazon kegyetlenül nyomot hagyott az idő. A szőke színésznő a róla készült egészen közeli fotókon már közel sem fest olyan hamvasan, mint pár esztendővel ezelőtt. Diaz arca közelről megviseltnek, ráncosnak tűnik, szeme alatt pedig karikák éktelenkednek.

Pedig az énekesnő híres arról, hogy nagyon odafigyel a külsejére, havonta kétszer jár kozmetikushoz különböző kezelésekre, hiszen nagyon pattanásos az arca, de úgy tűnik, sajnos ez sem segít rajta.
„Nagyon problémás bőröm van, de igyekszem egészségesen táplálkozni, és mindent elkövetek azért, hogy rendben legyen az arcom” – mondta a színésznő, aki komolyan gondolta, hogy tényleg mindenre képes a fiatalos külsőért.

Diaz ugyanis egy napilapban azt nyilatkozta, hogy a kozmetikai kezelések mellett a másik tevékenység, amely által a hőn áhított fiatalságot meg akarja őrizni, a szex. Diaz ugyanis Madonna és Kate Hudson exfiújával, Alex Rodriguezzel jár, és a hatalmas kosarassal bizony előszeretettel gyűrik a lepedőt.
„Naponta egyszer biztosan egymásnak esünk, és ez a bőrömre is jó hatással van” – mondta mosolyogva Diaz, akinek – úgy tűnik – még jobban igénybe kellene vennie Alexet, hisz a bőre még nem tökéletes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top