Sztárok

Beismerte! “A házasságom egy nagy hiba volt”

A Girls Aloud egykori énekesnője bebizonyította, hogy szólóban is megállja a helyét. Míg karrierje magasan szárnyal, addig magánélete romokban hever: épp válófélben van focista férjétől, Ashley Cole-tól.

Beismerte! „A házasságom egy nagy hiba voltHiába akart mindent megtenni Cheryl annak érdekében, hogy házassága a Chelsea balhátvédjével rendbe jöjjön, a férfi fűvel-fával megcsalta őt. „Nem voltam sokáig magam alatt – állítja a lány. – Ashley mindig is gyerekesen és megbízhatatlanul viselkedett, úgyhogy valahol legbelül felkészültem a szakításra. Utólag látom, hogy hiba volt hozzámenni: azt hittem, meg tudom majd változtatni, és mindent megtettem ezért, de ő reménytelen eset.” Cherylt a férje több mint tíz nővel csalta meg az évek alatt. A válóperük már a bíróságon van, az énekesnő gyorsított eljárást kért, hogy férje még a foci-vb előtt szabad legyen. „Nem akarom, hogy bármi befolyásolja a teljesítményét” – mondta az énekesnő.
Hosszabb interjú Cheryl Cole-lal a májusi Cosmopolitan magazinban olvasható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top