Sztárok

Iszonyúan elhízott Whitney Houston

Rá sem lehet ismerni Whitney Houstonra. A hajdanán aranytorkú és gyönyörű énekesnő elhízott, folyamatosan izzad, és legutóbbi koncertjén nyávogásra emlékeztető hangokat adott ki.

Hiába esküdözött, hogy képes visszatérni, az évekig súlyos drogfüggő Whitney Houston élete, karrierje sajnos tényleg tönkrement. Az egykor körülrajongott énekesnő, akibe a fél világ szerelmes volt, napjainkban csúnyán meghízott a gyógyszerektől, szép arca felpuffadt, legendás alakja tovatűnt. A negyvenhat esztendős Whitney legutóbb Dániában lépett színpadra, és közönsége elképedt előadásán. Sajnos, nem jó értelemben. Whitney ugyanis képtelen volt kiénekelni a magas hangokat, nyávogott helyette, a színpadon alig mozgott, ellenben folyamatosan izzadt és köhécselt. Barátai és rajongói szurkolnak azért, hogy összeszedje magát, noha a szakemberek szerint Whitney már soha nem lesz a régi…

 

Iszonyúan elhízott Whitney Houston

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top