Sztárok

Megcsalták – iszonyúan lejáratják Liptai Claudiát

Daróczi Dávid állítólag szeretőt tartott Liptai Claudia mellett – tudta meg a Blikk. A néhai exkormányszóvivő egy harmincnégy esztendős, Nóra nevű nővel csalta a vörös démont.

Daróczi folyamatosan csalta ClaudiátDöbbenetes, de úgy tűnik: még egy olyan szexis, érzéki nőt is meg lehet csalni, mint Liptai Claudia. Legalábbis ezt állítja az egyik napilapban egy Nóra nevű nő, aki szerint ő volt Daróczi Dávid nagy szerelme. A harmincnégy esztendős, egyébként szintén vörös hajú nő szerint Daróczi őt szerette igazán, nem Claudiát, és folyamatosan találkozgattak, lefeküdtek egymással, azalatt is, hogy a volt kormányszóvivő Liptaival járt.

Nóra szerint Daróczi csak lángoló kéjvágyat érzett Liptai iránt, azt is csupán kezdetben, de ez hamar kiégett, és utána csupán azért tartotta fenn a kapcsolatot, mert jólesett a hiúságának, hogy az ország egyik legdögösebbnek vélt nőjével lehet együtt.

Nem tudni, hogy mi mindebből az igazság, mindenesetre az tény, hogy sokan nem lennének mostanában Claudia helyében, akinek a volt „anyósa” a bugyiját mutogatja, most pedig arról szólnak a hírek, hogy még meg is csalták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top