Sztárok

Befogta exneje száját a drogos színész

Hivatalosan is elvált Charlie Sheen. A színész havi ötvenötezer dollárt fizet exfeleségének ikerfiaik után. Sheen a szerződésben kikötötte, hogy volt neje nem beszélhet közös életükről és botrányairól a sajtóban.
Charlie és Brooke a boldog időkben
Charlie és Brooke a boldog időkben

Újra elvált ember lett Charlie Sheen, a színész és volt neje, Brooke Mueller ugyanis aláírták a válási papírokat. A színész a szerződés szerint havi ötvenötezer dollárt kénytelen átutalni volt feleségének gyerektartásként két fiuk, Bob és Max után. A közös családi fészket megtarthatja, de egymillió dollár abból Brooke-ot illeti. Az asszony cserébe soha nem beszélhet Charlie-val közös életükről, hallgatnia kell a színész félrelépéseiről és drogos balhéiról is. Igaz, az asszonyka sem sokkal különb, a héten immár másodjára jelentkezett elvonókúrára, a súlyos drogfüggőségét kezelik majd.

A párt közös barátaik, Eric Dane és Rebecca Gayheart mutatta be egymásnak, és 2007-ben jegyezték el egymást. Eleinte úgy tűnt, boldogok, de Charlie tavaly karácsonykor összeverte feleségét, és kést szorított a torkához.

A színész hasonlóan botrányos körülmények között vált el előző feleségétől, Denise Richardstól, akitől két lánya született, Sam és Lola. 

Charlie-nak van egy nagylánya is, aki gyerekkori szerelmétől született. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top