Sztárok

Tizennyolc mínusz. Avagy ez történt a VIVA Cometen!

Egy esemény, ahová Gáspár Evelint egyedül engedték el bulizni a szülei, ahová Kiszel Tündét és kísérőjét szó nélkül beengedték és ahol egy amerikai tini videoüzenete aratta a legnagyobb sikert a látogatók körében...

Fél nyolckor már mozdulni sem lehetett a Viva Comet VIP bejáratánál tegnap este. Épp egyszerre állt sorba Koós Réka jelenlegi kedvesével, míg másik oldalán volt férje várakozott arra, hogy bejusson. A kínos jelenet után a szervezők végre meggyorsították a regisztrációt, így nem voltunk tanúi újabb több, mint kellemetlen incidensnek. Ekkor már a nézőtéren mozdulni sem lehetett a sikítozó tiniktől.  
Ahogy az ifjúsági könnyűzenei díjátadóra sok kamaszt a szülei hoztak el a családi kocsival, úgy érkezett meg édesanyja, Ungár Anikó oldalán a Jóban Rosszban szépfiúja, Baronits Gábor is. Aki, mint később kiderült, azért a mamával jött a partira, mert együtt adták át a legjobb énekesnőnek járó díjat. 

Fél kilenckor már egy tablettát sem lehetett volna leejteni a nézőtéren és a VIP részlegben is szép számmal gyűltek a celebek. Kezdés után néhány perccel nagyestélyiben berobogott Kiszel Tünde és kedves partnere „Csak” Károly. Tünde retiküljében egy egész fotóapparátust rejtett el, hogy minden hírességgel le legyen fényképezve. Az autogramvadászok is kapva kaptak az alkalmon, hogy közös fotót készítsenek a naptárdívával. Közben csak azért is észrevettük, hogy megérkezett Kapócs Zsóka is, aki kikerülve a fotósokat elsomfordált a díszvendégeknek felállított paraván mellett és észrevétlenül felmászott a VIP lelátóra.

Nézd meg a Comet Gálán készült videónkat! 

 

Kilenckor hatalmas őrjöngés közepette kezdetét vette a 10. VIVA Comet díjátadó gála, ekkor már fogyóban volt az alkohol az italpultoknál, de mint kiderült, nem volt okuk az idősebb celebeknek sem aggodalomra: csak a jég fogyott el, a pia nem… Ada, Ben és Zola, a Viva Tv három műsorvezetője sorra konferálta fel a fellépőket, a hírességek pedig nyerteseket is bejelentették. Mindenki meglepetésére Ákost letaszította a trónról a már 21 éves rapper, SP (ami az Éder Krisztián rövidítése) és Lolát is kiütötte a nyeregből az ózdi Barbee (aka Bata Adrienn), a Popsztár c. album előadóművésze. Időközben befutott Azurák Csaba és Várkonyi Andrea is – utóbbi díjat is átadott –, akik a jelek szerint a Tények után azonnal a Syma csarnok felé vették az irányt, mégis csak a TV2 volt az est médiapartnere. A díjátadók között sorra bukkantak fel a csatorna arcai. Rajtuk kívül Till Attila és Kovács Áron is átadott egy-egy gömböt. Amíg a kamaszokból álló nézősereg a fellépőket nézte a színpadon, addig a VIP részlegben régi-új cimborák találkoztak. Magányosan sétált az italos pultok között a zenei palettán frissen debütált Zámbó Krisztián, és a kétszeres Comet-nyertes Gáspár Laci is otthon hagyta a barátnőjét. Csak Benkő Dániel érezte önfeledten jól magát, aki csajozós tippeket adott Lakatos Krisztiánnak és a neon nadrágos LL Juniornak. Utóbbi öltözéke az 2001-es Kozmix együttes ruházatát idézte.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Gáspár Evelinnek viszont ez volt az első bulija, amit szülei nélkül élvezhetett. A Groovehouse énekesnőjével Judyval a mosdóban futottunk össze, akivel a bikram jóga jótékony hatásáról bírtunk beszélgetni egy jót. Időnk volt bőven, mert egy, azaz egy női mosdó állta a rohamokat a helyszínen.  
Az est legnagyobb szenzációjának a Cascada fellépése számított. De a hazai hírességeket hideg hagyta a német Comet-nyertes énekesnő. Míg például Horváth Éva a női mosdóban töltötte a külföldi sztárvendég fellépését, addig Bruckmann Balázs és Deutsch Anita fotózkodott. Amikor már mindenki azt hitte, hogy a germán dívát a VIVA végképp nem tudja überelni, a kivetítőn megjelent a messiás: bizonyos Justin Biber amerikai tinisztár, aki videoüzenetet küldött a magyar rajongóinak. Ettől olyan sikítás szaladt végig a csarnokon, hogy Zugló teljes lakossága újra kezdhette az elalvás munkáját. Ami lassan nekünk is kecsegtető opció lett…

Díjazottak 2010:

Legjobb női előadó: Barbee
Legjobb férfi előadó: SP
Legjobb együttes: Anti Fitness Klub
Legjobb videóklipp: Hien
Az év felfedezettje: BNF
A magyar könnyűzenéért díj: Neoton Família

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top