Sztárok

Cameron Diaz kemény csaj!

Lepipálta Tomot a szőke szépség.

A héten Tom Cruise egészen közel került európai rajongóihoz: ő és Cameron Diaz kedden Salzburgban népszerűsítette új filmjét, a Kéjjel-nappalt, szerdán pedig  Sevillában, ahol az esti világpremiert megelőzően napközben motoros-autós-üldözős bemutatót tartottak. Bár Cruise kissé félénken ülte meg a motort, és vitte el egy körre az eksztázisban lévő újságírókat, Diaz kemény csaj módjára 180 fokos kézifékes kipörgésekkel kergette őrületbe a sportkocsija anyósülésére kényszerült jelentkezőket. A nagy melegben a vörös szőnyegen Cruise az őt kérdező újságíróknak elmondta: azért választották Sevillát a világpremier helyszínéül, mert a forgatás alatt ezt a várost érezték a legközelebb a film könnyed hangulatához. „Imádom azokat a filmeket, amelyek azt az érzést keltik bennem, hogy ezt a helyet látnom kell! Volt pár ilyen forgatási helyszín a film készítése során, de valahogy ez a város fogott meg leginkább.”

Cameron Diaz kemény csaj!
 

Cruise amúgy kislányával, Surival és bájos feleségével, Katie Holmesszal érkezett a spanyol városba. Katie a fehér színű, rövid szoknyás ruhájában nagyon csinosan mutatott férje oldalán az esti premieren. A tökéletesen csinos Diaz pedig Cruise szavaihoz hozzáfűzte: „Remélem, az emberek legalább annyira jól szórakoznak majd, mint amennyire mi élveztük a forgatást. És persze a hölgyek végre megint láthatják Tom Cruise-t a vásznon!”  

Egyébként  Diaz és Cruise nem véletlenül utazott a gyönyörű osztrák és spanyol városba, hiszen az akciókkal teletűzdelt film Amerikán kívül Európa több városában is készült. Ezért szinte természetesnek mondható, hogy a sztárok egy háztetőn fogadták az újságírókat Salzburgban, és motoros-autós bemutatót tartottak Sevillában: a Kéjjel-nappal a világ sok országában játszódó, akciódús vígjáték. Kalandjaik során Cruise, a titkos ügynök, és az ártatlanul egy bonyolult kémhistóriába keveredő Diaz Salzburgba és Sevillába is eljut. Az egyik helyszínen háztetőkön rohanva menekülnek az őt üldözők elől, míg a másikon egy bikaviadal kellős közepébe csöppennek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top