Sztárok

Bochkor szexbombává tette Várkonyi Andit – Fotó!

Várkonyi Andreára alig lehet ráismerni az utóbbi időben. A korábban visszafogott, szende mosolyú híradós igazi bombázó lett szerelme, Bochkor Gábor mellett.

Magas, vékony, ultrarövid fekete ruhás bombázó vonult végig a vörös szőnyegen a Comet-gálán a múlt héten. A merész ruhájából nem csupán formás lába, vékony combja, de az egész háta is látszott. Csak sokadik ránézésre lehetett megállapítani, hogy a magas szőke szexbomba hátrazselézett, nedves hatású hajjal és macskás sminkben Várkonyi Andrea volt. Való igaz, látható változáson ment keresztül Andrea az utóbbi időben. Sokkal bátrabban, szexisebben öltözködik, erősebben is sminkeli magát, és látszik rajta, hogy jól érzi magát a bőrében. Bájos orvosból minden ízében szexis nő lett, aki után százával fordulnak meg a férfiak.

Állítólag a jótékony változásban komoly szerepe volt Bochkor Gábornak is, a belevaló rádiós mellett ugyanis Andrea jobban kinyílt, és felfedezte bombázó énjét. 

 

 
Várkonyi Andi szexbomba lett Bochkor mellett-fotó
 
Várkonyi Andi szexbomba lett Bochkor mellett-fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top