Sztárok

Megfojtja ellenfele Liptai Claudiát

Fojtogató örökséget hagyott Liptai Claudiára Daróczi Dávid. A néhai kormányszóvivő szeretője, Nóra ugyanis nem hagyja békén a műsorvezetőt. A nő egészen addig nem száll le Claudiáról, amíg meg nem tudja az igazságot Dávid haláláról.

Megfojtja ellenfele Liptai ClaudiátKívülről csak egy asszony kétségbeesett segélykiáltásának, próbálkozásának tűnik Nóra magánakciója. Daróczi volt szeretője folyamatosan szerepel a lapokban, egy pillanatra sem nyugszik, interjúkat ad, fotóztatja magát. Ráadásul nem hagyja békén Liptai Claudiát. Olyannyira nem, hogy Nóra eleinte a lapokban üzent Claudiának, majd SMS üzenetet küldött, végül pedig a házához ment, és becsöngetett. Claudia nem nyitott neki ajtót. 

Vajon mi jön még? Mert Nóra láthatóan, érezhetően nem áll meg. Ő azt mondja, hogy mindenáron tudni akarja az igazságot Daróczi Dávid haláláról. Liptai eddig csendben tűrt, de vajon meddig tehet úgy, mintha nem lenne fojtogató közelségben Nóra?

Vajon nem tart attól, hogy mire képes még a nő? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top