Sztárok

Stohl megszólalt: “Nem vagyok maffiózó”

Stohl András a balesete óta az RTL Klub Reggeli című műsorában először szólalt meg a nyilvánosság előtt. A színész hamarosan Siklóson áll színpadra, A Tenkes kapitányában. Buci elmondta: nagyon sokat hazudtak róla az utóbbi időben.

Stohl a baleset óta nem nyilatkozott a történtekről, ám a Reggeliben elmondta, hogy magát az esetet nem tudja elfelejteni, az folyamatosan dolgozik benne, és lelkiismeret-furdalása van.

„Pali bácsi, a sérült már otthon van, az újságírók folyamatosan bombázzák őt is. Nem szeretnék semmi olyat mondani, ami felületet ad, hogy a bulvár újra írjon a balesetről” – nyilatkozta Stohl a balesetre utalva.

Ami az emberekkel való napi kapcsolatát illeti, Stohl a következőképpen vélekedik:
„Rengeteg szeretetet kapok, és inkább csak a bulvár haragjával szembesültem, nem az emberekével. Rengetegen jönnek oda hozzám, így ezúton szeretném ezt mindenkinek megköszönni. Tudom, hogy egyetlen lehetőségem maradt: ha úgy játszom el a szerepeimet, hogy azt mondja a közönség, érdemes volt megnézni.”

Stohl tudja, hogy „hülye volt”, de véleménye szerint „ezt nem szabad összekeverni azzal, amit most csinál”.

Stohl a riport végén a nézőkhöz is szólt: „Amit a baleset óta a lapokban láttak, az mind hazugság: nincs közöm a maffiához, senkit nem buktattak le, nem szembesítettek Fekete Pákóval, senkit nem fenyegettek meg, és a szomszédaim is szeretnek.”

 

Stohl megszólalt: nem vagyok maffiózó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top