Sztárok

Káoszt okoztak Gombos Edina mellei

Rajongói féltik Gombos Edina melleit. A csinos anyuka ugyanis sokat fogyott az utóbbi időben, és még többet szeretne, ami együtt jár azzal, hogy telt keblei bizony kisebbek lesznek. Először férje, Alberto fejezte ki nemtetszését, majd a különböző fórumokon Edina rajongói is.

Gombos Edina a közelmúltban kezdte el diétáját: a szőke műsorvezető édesgyökér-alapú készítményt fogyaszt, amitől már több mint három kilót fogyott. Ráadásul a folyamat nem áll meg, szinte olvadnak le a kilók a csinos szőke mamáról. Edina bevallotta, hogy az eredmény őt magát boldogabbá teszi, mint kubai férjét, Albertót, a férfi ugyanis nem örül annak, hogy a fogyás következtében Edina mellei is kisebbek lettek. Albertóval ért egyet az a több ezer rajongó is, akik különböző internetes fórumokon fejezték ki aggodalmukat, hogy kedvencük formás, telt keblei esetleg eltűnnek a nagy diétázás miatt.

 

Káoszt okoztak Gombos Edina mellei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top