Sztárok

Ördög Nóra Nánási combját simogatja-fotó!

Ikonokat fotóz Nánási Pál, és a képekből kiállítást is nyílt. A képekről szóló sajtótájékoztatón Nánási szerelmével, Ördög Nórával érkezett és a pár igen frivol hangulatban volt, a mindig visszafogott műsorvezető egy óvatlan pillanatban szerelme lába közé is nyúlt. Mielőtt azonban bárki rosszra gondolna, Nánásinak a belső combját simogatta meg...

Különleges fotókat készített Nánási Pál az MTV Icon koncertek szereplőiről. A két ikon után a fellépő művészeket is lencsevégre kapta a neves fotós, aki minden előadó egyedi stílusát kihangsúlyozva, igazi beach hangulatú képeket álmodott meg. A koncepció a Coke Club balatoni életérzés, és az MTV Icon koncertek kulturális sokszínűségének vegyítése volt, az eredmény pedig magáért beszél: bár a fotók témája közös, az egyes remekművek mégis más-más élményt adnak a nézőknek.

Az elkészült képekből végül kiállítás született, amelyet bárki megtekinthet a Holdudvar lounge teraszán július 6-tól 31-ig. Akik nem tudnak elmenni a Holdudvarba, azok se búsuljanak: a fotók július 6-tól egy hónapon keresztül a budapesti metrókat fogják díszíteni, 50 kocsiban 200 kép lesz kiállítva.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy elkészíthettem ezeket a fotókat. Két napon keresztül megállás nélkül dolgoztunk a fellépőkkel, és szerencsére végig fantasztikus volt a hangulat. A képek elkészítésekor az volt számomra a legfontosabb, hogy a végeredmény egy egységes sorozat legyen, amelyben megmarad a művészek egyénisége: úgy érzem megtaláltuk ezt a vonalat, és remélem, a nézőknek is tetszeni fog az eredmény”- mondta Nánási Pál, aki igazán főúri kényeztetésben volt része a kiállításról szóló rendezvényen: kedvese Ördög Nóra egy óvatlan pillanatban szexisen megsimogatta a belső combját. Nagy változás ez a mindig visszafogott műsorvezetőtől!

 

Ördög Nóra Nánási lába közé nyúlt-fotó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top