Sztárok

Fotó!Rémisztően lefogyott az X-Faktor zsűritagja

Felgyógyult a maláriából Cheryl Cole a brit X-Faktor zsűritagja. Az énekesnő betegsége óta első ízben jelent meg a nyilvánosság előtt és látszott rajta, hogy a súlyos betegség nyomokat hagyott a testén: nagyon lefogyott.

A halál torkából jött vissza Cheryl Cole, a brit X-Faktor zsűritagja. A csinos énekesnő, aki válófélben van focista férjétől, Tanzániában kapta el a maláriát, és csupán az isteni szerencsének köszönheti, hogy felgyógyult a betegségből.

Cheryl tegnap először jelent meg a nyilvánosság előtt súlyos betegsége óta, bő farmerben és fehér topban mosolygott a fotósokra. Cheryl ugyan odavetette, hogy már jobban van és alig várja, hogy újra zsűrizhessen a tehetségkutatóban, de biztató és örömteli szavai ellenére tisztán látszott rajta, hogy a betegség nem múlt el teljesen nyomtalanul: az amúgy is aprócska termetű sztáron ugyanis lötyögött a ruha, csont és bőr. 

 

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top