Sztárok

Mi lett az egykori tinisztárokkal?

Valamikor a legünnepeltebb hírességek közé tartoztak. Fiatalon, tizenévesen kerültek reflektorfénybe. Sorozatszínészek, fiúbandák tagjai, akikről ma már keveset tudni.

East 17
Már az ő hajuk is korpásodik

A 90-es években két brit csapat tartotta lázban a világot: a Take That és az East 17. Míg a Take Thatnek két évvel ezelőtt sikerült a visszatérés, és újra meghódították a slágerlistákat, addig az East 17, habár újra összeállt, már csak diszkókba jár haknizni a régi dalokkal, mint például az It’s Alright vagy a Let it Rain.

 Mi lett az egykori tini sztárokkal?

 Mi lett az egykori tini sztárokkal?

A fiúk legutóbb Budapest egyik szabadtéri szórakozóhelyén léptek fel retroturnéjukkal, négyezer fanatikus rajongó előtt. Habár új dallal nem készülnek, és az elmúlt tizenöt évben ők is öregedtek pár évet, azért a nagy rajongóknak megérte az 1900 forintos belépőjegyárat.


Ian Ziering
A kutya sem kíváncsi rá

Ian alakította Steve Sanderst a Beverly Hills 90210 című amerikai sorozatban. A tinisorozat után nem is nagyon kapott több szerepet, a producerek ugyanis túlságosan beskatulyázták őt. Végül az ABC televíziós csatornának megesett rajta a szíve, és felkérték, hogy szerepeljen a Dance with the Stars (hazánkban ez a Szombat esti láz – a szerk.) című műsor negyedik évadjában.

 Mi lett az egykori tini sztárokkal?
 Mi lett az egykori tini sztárokkal?

2007-ben és 2008-ban rövidfilmek rendezését vállalta el, de ez sem adta vissza számára a régi népszerűségét. 2010. február 3-án eljegyezte Erin Kristine Ludwigot, majd május 28-án összeházasodtak Newportban a tengerparton.

James Van Der Beek
Hamarosan visszatér

Ő volt a kedvelt amerikai sorozat, a Dawson és a haverok főszereplője, aki halálosan szerelmes volt Katie Holmesba. A sikersorozat után azonban James alig kapott filmes szerepet. Néhány kisebb költségvetésű kanadai tévéfilmben játszott, és vendégszerepelt az Ugly Bettyben és a Tuti gimi egy epizódjában.

 Mi lett az egykori tini sztárokkal?
 Mi lett az egykori tini sztárokkal?

Majd idén aláírt az NBC egyik kórházsorozatához, ahol az intenzív osztály vezetőjét alakítja majd, egy nagyképű nőcsábászt. Amellett, hogy végre a karrierje is újra sínen van, a magánélete is révbe ért, kedvese ugyanis kislányt hord a szíve alatt.

Sarah Polley
Nem kért Hollywoodból

Sokan emlékeznek a Váratlan utazás szőke főszereplőjére, Sara Stanley-re, arra a kislányra, aki meghódította a kőszívű Hetty néni szívét. A kanadai sorozat húsz évvel ezelőtt indult, és azonnal népszerűvé tette az akkor tizenegy éves Sarah Polley-t.

 Mi lett az egykori tini sztárokkal?
 Mi lett az egykori tini sztárokkal?

 

Ő azonban mindig is makacs teremtés volt, és fittyet hányt az ismertségre, a busás bevételekre vagy a kecsegtető hollywoodi ajánlatokra. Sarah kisebb költségvetésű, leginkább kanadai filmekben szerepel. Magánélete is elég zűrösen alakult: nemrégiben vált el szintén filmes férjétől, aki többször megcsalta őt.

Kuno Becker
David Beckham oldalán játszott

A mexikói szappanoperasztár számos fiatal lány szívét meghódította a Soñadoras – Szerelmes álmodozók és a Camilla című sorozatban. Kunót tíz évvel ezelőtt Dél-Amerika első számú tinisztárjának tartották. 2005-ben megtörtént a nagy áttörés: Kuno megkapta első mozis felkérését. Ő lett a főszereplője a Góóól! című amerikai–angol mozinak, majd két évvel később a második részben is szerepelt, olyan világsztárral az oldalán, mint David Beckham. Habár mindkét film hatalmas siker lett világszerte, Kunónak sokat kellett várnia a további ajánlatokra. Egy időre visszament szappanoperákba játszani Mexikóba, majd két tévéfilm főszerepét is elfogadta az Egyesült Államokban.

 Mi lett az egykori tini sztárokkal?
 Mi lett az egykori tini sztárokkal?

Benjamin McKenzie
Túllépett a tinisztárszerepen

2004-ben egy új családi sorozat, a Narancsvidék tartotta lázban az amerikai tévénézőket. A sorozat négy évadot élt meg, melynek egyik főszereplője Benjamin McKenzie volt. 2007-ben, mikor a Narancsvidék véget ért, a stábtagok közül leginkább a másik fiatal főszereplőt, Adam Brodyt halmozták el szerepekkel. Azonban a tavalyi év sikert hozott Bennek, mert szerepet kapott a TNT csatorna egyik új krimijében, ahol egy kezdő rendőrnyomozót alakít.

 Mi lett az egykori tini sztárokkal?
 Mi lett az egykori tini sztárokkal?

A sorozat eddig két évadot élt meg, és januárban újabb tíz résszel térnek vissza. McKenzie rajongói valóságos hadjáratot indítottak az interneten, hogy kiderítsék, ki lehet a színész barátnője. Ben sokáig nem jelent meg a nyilvánosság előtt senkivel, de idén egy barna hajú, latin típusú hölggyel látták moziba menni, azonban a színész nem beszélt a kapcsolatukról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top