Sztárok

Fogyj a sztárok módszerével!

Sok nőnek gondot okoz megszabadulni a pluszkilóktól szülés után. Egy kisgyermek mellett önmagunkra is figyelni – főleg segítség nélkül – szinte lehetetlen. Három híresség szülés utáni diétáját mutatjuk be, amelyet otthon is egyszerű követni!

A legtöbb hollywoodi színésznő és modell kínosan ügyel az alakjára, hiszen elég csak néhány kiló plusz felesleg, és máris az utcán találják magukat. Éppen ezért a szülés után mindent megtesznek annak érdekében, hogy újra visszanyerjék régi alakjukat. Reese Witherspoon, Camila Alves és Ellen Pompeo mindhárman ugyanabba a Los Angeles-i edzőterembe járnak, itt ismerkedtek meg, és itt lettek barátnők. Ráadásul az edzéstervüket is egyszerű követni!

A Dr. Szöszi sztárja hetente háromszor jár az edzőterembe. Egyórás kardioedzésen vesz részt, ahol átlagosan 800–1000 kalóriát éget el. Emellett Reese rendszeresen kijár futni a parkba új kedvesével. „Sok nő azt mondja, nincs ideje mozogni, de már azzal is sokat teszünk magunkért, ha a bicikliző, rohangáló gyerekünk után futkározunk a parkban!” – állítja a 34 éves színésznő, aki mostanában kundalini jógára is jár, amelyet akár otthon vagy munka közben is gyakorolhatunk, és elegendő 30 perc belőle.

Reese tippje: „A kundalini  jóga fiatalít, energetizál, és jókedvűvé tesz. Megmozgatja az izmokat, és a lelkünknek is jót tesz. Bármilyen testmozgás mellett is döntünk, fontos, hogy naponta legalább 2,5–3 liter vizet igyunk, és folyamatosan hidratáljuk testünket.”

 

Jóga, kardio edzés és futás. Ez Reese receptje
Jóga, kardioedzés és futás.
Ez Reese receptje
Reese új kedvesével is rendszeresen fut
Reese új kedvesével is
rendszeresen fut

 
A Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo 39 évesen – tavaly ősszel – adott életet első gyermekének, Stellának. Mivel a sorozattól mindössze hat hét szülési szabadságot kapott, gyorsan vissza kellett nyernie alakját. Ellen már két héttel Stella világrajövetele után elkezdett edzőterembe járni. „Sokat segít, hogy a férjem, Chris hetente egyszer velem tart, és biztat az edzésen. Tudom, hogy nem minden nő engedheti ezt meg magának, de remek otthoni kismamatorna-DVD-ket lehet már kapni, amelyekkel hamar lefogyhatunk” – meséli Ellen, aki azonban kollégái szerint sokkal jobban nézett ki kismamaként, mert most megint túlságosan sovány.

Ellen tippje: „Próbálok annyit aludni, amennyit csak tudok, és sokat sportolni. Emellett szénhidrátmentesen étkezem, gyakran főzök barna rizst – csirkével vagy párolt hallal – és különféle laktató, zöldséges leveseket. Soha nem eszek vagy nassolok este nyolc óra után, és reggel maximum egy órával az ébredés után mindig reggelizek.”

 

 Sok zöldség és gyümölcs. A színésznő az egészséges táplálkozás híve
Sok zöldség és gyümölcs. A színésznő az
egészséges táplálkozás híve
Ellent, férje Chris is elkíséri kondizni
Ellent férje, Chris is elkíséri kondizni

 

A brazil modell, Camila Alves – Matthew McConaughey felesége – még csak 28 éves, de már kétgyermekes anyuka. Hét hónapja adott életet kislányának, Vidának, és van egy 2 éves fia, Levi. „Két gyerek mellett nincs sok szabadideje az embernek. Én általában akkor megyek el edzeni, amikor a kicsik délutáni pihenője van, akkor az apjuk vigyáz rájuk. Hetente háromszor járok futni, 4-5 kilométert alkalmanként” – meséli Camila, akit férje már régóta rá akar venni a szörfözésre is, de a brazil modell egyelőre hallani sem akar erről a vízi sportról.

Camila tippje: „A szülés után egy 40 napos intenzív diétába kezdtem bele. Csak salátát ettem, öntet nélkül, és forró leveseket. Figyeltem, hogy laktató, de ne hizlaló ételeket egyek” – mondta Camila a US Weekly magazinnak.

 

Camila délutánonként jár edzeni, amikor a kicsik alszanak
Camila délutánonként jár edzeni,
amikor a kicsik alszanak
Matthew kiveszi a részét a gyereknevelésből
Matthew kiveszi a részét a gyereknevelésből

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top