Sztárok

Újabb világsztár érkezik Magyarországra!

Lady Gaga, Angelina Jolie, Brad Pitt, Ozzy Osbourne, Sting. Csak néhány név azok közül, akik idén ősszel hazánkba látogatnak. És egy újabb névvel bővült a lista. Október 1-jén Budapesten ad koncertet Katy Perry!

Újabb világsztár érkezik Magyarországra!Mint arról már korábban beszámoltunk, az énekesnő hamarosan Magyarországra érkezik, és néhány szerencsés szerepelhet Katy új klipjében is. Az viszont csak a héten derült ki, hogy Perry koncertet is ad hazánkban. Katy jelenleg európai nagyvárosokban reklámozza legújabb lemezét és interjúkat ad. Az egyik ilyen beszélgetés alatt kifecsegte, hogy imád a hotel szobákból csórni. „Imádom ellopkodni a párnákat a szállodai szobákból, ez olyan hercegnős játék. Amikor 17 éves voltam, egy különleges szállodában laktunk a szüleimmel és ellopkodtam a vendégváró kis csokikat és a habfürdőket, meg a sampont.” – mesélte nevetve a BBC One Rádiónak adott interjújában Katy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top