Sztárok

Stohl Andrásnak új felesége van?

Furcsa elszólásra lettek többen figyelmesek Stohl András magánéletével kapcsolatban. Egyik barátja ugyanis Stohlról nyilatkozott egy napilapban és a színész feleségét emlegette. Nos mindez igencsak meglepő, ugyanis Stohlnak eddig "csak" élettársa volt szerelme, Ancsika.

Az egyszer már elvált Stohl Andrásról hűséges barátja, Mihály nyilatkozott a Blikk hasábjain. A férfi akaratlanul is meglepő dolgot árult el.

“23 éve vagyunk barátok Andrással. A történtek óta általában én fuvarozom – mondta Mihály, aki abból sem csinált titkot, hogy miként dolgozta fel cimborája és a családja a történteket. – Megviselték a történtek. A felesége sem örült. De szerencsére már jól vannak. “

Nos, mindez azért roppant érdekes, mert Mihály Stohl feleségeként emlegeti a sztár kedvesét, Ancsikát, akivel eddig hivatalosan nem kötötték össze az életüket. Könnyen lehet azonban, hogy a színész balesete még jobban összekovácsolta a szerelmeseket és titokban összekötötték az életüket? A barát szavai legalábbis erre utalnak…

 

Titokban megnősült Stohl András?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top