Sztárok

Amit eddig senki sem látott! A Jonas Brothers tagjának otthona csak nálunk!

A Disney Csatorna sztárja, Joe Jonas tavasszal vette meg élete első lakását 2,5 millió dollárért. Most bepillanthattok a fiatal zenész otthonába.

Joe két hónapig csak bérelte a Hollywoodban található luxuslakást, amely azonban annyira megtetszett neki, hogy júniusban meg is vette. Szülei áldásukat adták a befektetésre, egy feltétellel: fiuk nem tarthat 30 fősnél nagyobb házibulit a lakásban. Július óta a ház rendszeres vendége Joe barátnője, a Twilight-filmek sztárja, Ashley Greene is.

A Jonas Brothers tagjai: Kevin, Nick és Joe
A Jonas Brothers tagjai: Kevin, Nick és Joe

Hollywood legcsendesebb utcájában áll a ház
Hollywood legcsendesebb utcájában áll a ház

 

A Los Angelesben álló lakás átszámítva közel 520 millió forintot kóstált. Az épület Hollywood egyik legszebb és legcsendesebb utcájában található, híres szomszédokkal. A luxusotthon 1929-ben épült, és négy hálószoba, valamint három fürdőszoba van benne.

Joe hálószobájában a barna szín dominál
Joe hálószobájában a barna szín dominál

A hálószoba falait szürkésbarnára festették, a barna színű sötétítőfüggönyök pedig arról gondoskodnak, hogy reggel a nap ne süssön Joe szemébe. Joe édesanyja vásárolta a franciaágyat, amelynek különlegessége, hogy a támlái kékesszürke selyemből készültek. A földszinten egy 15 fős moziterem is található modern stílusú bőrfotelekkel. A nappaliban egy hatalmas kandalló és két belső erkély is van. Ez a mediterrán stílusú szoba ad otthont Joe házibulijainak.

A mozi 15 férőhelyes
A mozi 15 férőhelyes

„Los Angelesben élni és dolgozni igazán király dolog. Tudom, hogy ahogyan mi élünk a testvéreimmel, az sok embernek csak álom, és tisztában vagyok azzal, hogy mennyire szerencsés is vagyok!” – nyilatkozta Joe Jonas az InTouch magazinnak. „Jó látni, hogy a fiam ésszel költi el a zenéléssel megkeresett pénzt. Az utolsó centig megdolgozott ezért a lakásért, és örülök, hogy nem drogokra költi, hanem arra, hogy elkezdje az önálló életét” – nyilatkozta a Jonas testvérek apja.

A nappaliban két erkély is található

A nappaliban két erkély is található

Videó Nick Jonas szobájáról
Joe-nak természetesen megmaradt a szobája a Jonas családi fészekben is. „Kevin, mióta megnősült, nem lakik itthon, és Joe is kirepült innen. De a szobájuk érintetlen maradt, mert azt szeretnénk, ha tudnák, hogy ide bármikor hazajöhetnek” – mondta egy interjúban a Jonas fiúk mamája. Íme egy videó, bepillantást nyerhetsz a Jonas családi birtokba, és megnézheted a 18 éves Nick Jonas szobáját.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top