Sztárok

Új szexbotrány!Férje csalja Demi Moore-t

Újabb szilárdnak hitt házasságot rengetett meg a megcsalási botrány. Kiderült ugyanis, hogy Ashton Kutcher egy fiatal lánnyal csalta meg Demi Moore-t.

Ashton Kutcher egy bowling klubban ismerkedett meg a baba arcú, fiatal Brittney Jones-szal. A színész állítólag flörtölt a fiatal lánnyal, majd elkérte a telefonszámát. Pár óra sem telt el, s máris szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett Brittney-nek. ” Mi van rajtad, mondd el” – ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel bombázta a lányt, akivel végül még az este folyamán találkoztak is és lefeküdtek. Ashton felesége, Demi Moore akkor éppen új filmjét forgatta. A fiatal színész a botrány kirobbanásakor mindent tagadott, de a héten ismét címlapon írt az afférról az amerikai Star magazin. Az alkalmi szerető megmutatta telefonját és az Ashton-tól kapott üzeneteket is. Ebből már nehezen fogja kimagyarázni magát a férfi

 

Férje csalja Demi Moore-t

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top