Sztárok

Nemi erőszakkal vádolják a TV2 sztárját

Nincs könnyű helyzetben, a TV2-n futó Árva angyal sorozat főszereplője William Levy. A 30 éves, házas színész ugyanis megint szexuális zaklatásba keveredett.
Fotó: TV2
Fotó: TV2

Hazánk legnézettebb délutáni tévésorozatának főszereplője, William Levy nem tud ellenállni a nőknek. Mikor 2008-ban az Árva angyalt forgatták a sajtó összeboronálta a női főszereplővel Maite Perronival, Levynek hónapokba telt kiengesztelnie feleségét.  Később egy prostituált azzal vádolta, hogy orális kielégülést kért tőle egy miami szállodában. Állítólag az aktusról fotók is készültek, de a 30 éves sztár fizetett a nő hallgatásáért. Alig telt el fél év, amikor idén augusztus 17-én vádat emeltek William Levy ellen, mert egy 17 éves mexikói lány feljelentette és nemi erőszakkal vádolta. A lány azt állította: többszörösen orális szexre kényszerítette a színész és meggyalázta.  Levy és ügyvédje vádalkut ajánlott a kamasznak és anyjának, de ezt ők nem fogadták el. Így most két per is indul egyszerre, a 17 éves lány erőszak, Levy pedig rágalmazás miatt perel. Akárkinek is van igaza, a kubai szívtipró karrierjére nagyon rossz hatással vannak a szexuális botrányok.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top