Sztárok

Keresztes Ildi szexis ruhában -fotó

Bombázóan fest Keresztes Ildikó. Az X-Faktor zsűritagja egy divatbemutatón lépett fel és hatalmas sikert aratott szexis megjelenésével. Az egyik ruha dekoltázsából is igencsak sokat mutatott.

Keresztes Ildikó belekóstolt a modellkedésbe. Az X-Faktor híresen jó alakú és tökéletes lábú zsűritagja energiabombaként robbant a kifutón: az énekesnő végig mosolyogva mutatta be a legdögösebb darabokat. Az RTL Klub X-Faktorának mentorasszonya igazán elemében volt a bemutatón, még léggitározott is a fotósok legnagyobb örömére. „Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Többen azt mondták, úgy viselkedtem a kifutón, mintha világ életemben modellkedtem volna. Megjegyezték, milyen jól néztem ki, én pedig azon csodálkoztam, hogy eddig ezt nem vették észre” – nevetett az énekesnő, aki megjegyezte, a tornász múlt és a színpadi rutin nagyban hozzájárult a sikeréhez.
„Besöpörtem a jóleső bókokat és bevallom őszintén, kedvet kaptam a dologhoz. Elképzelhető, hogy még felbukkanok a kifutón – tette hozzá.

Keresztes Ildi bőrszerkóban-bomba fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top