Sztárok

Vadásznak a Brangelina párosra Több mint 100 ezret ér egy fotó!

Habár mindenki arról beszélt, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt a budapesti Nobu étterem megnyitóján először fog nyilvánosan mutatkozni a fővárosban, a világ leghíresebb szerelmespárja úgy döntött, tovább rejtőzködik.

Vadásznak a Brangelina párosra. Több mint 100ezret ér egy fotó!A fotósoknál több órával korábban és egy másik bejáraton érkezett meg a Nobu étterem megnyitójára Angelina Jolie és Brad Pitt – nem akartak megjelenni a vörös szőnyeges megnyitón.

A legnagyobb titokban érkeztek meg a vacsorára, és lehetetlen volt őket fotózni. Mivel ezidáig még senkinek nem sikerült jó minőségű közös képet készíteni a Budapesten tartózkodó Angelina-Brad párosról, a közös képek ára egyre magasabbra kúszik.”- tudtuk meg egy magyar fotóstól.

Információink szerint az egyik ügynökség több mint 100 ezer forintot fizet egy darab, jó minőségű Brangelina fotóért. Vajon akkor mennyit érhet a gyermekek képe?!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top