Sztárok

Családi botrány a Megasztárban

Napokkal azután, hogy kiderült, Szíj Melinda komoly nézeteltérésbe került a családjával régi-új szerelme miatt, itt az újabb családi dráma, botrány a Megasztárban: Kökény Attilát meg akarta gyilkolni egykori szeretője.

Egykori szeretője képtelen volt elviselni, hogy Kökény Attila elhagyta, ezért döbbenetes bosszút forralt ellene – írta meg a Blikk. Egy benzinkúton tankolt a harmincöt éves Megasztár és felesége, Aranka, amikor a megvadult, lesben álló egykori szerető beletaposott autója gázpedáljába, hogy elgázolja őket.

Szerencsére ők az utolsó pillanatban félreugrottak, a megvadult szerető viszont a benzinkút üvegajtaján keresztül autóstul rontott a boltba. Kökényéket tanúként hallgatta meg a bíróság, s a Markó utcában néhány hónapja hirdették ki az ítéletet, miszerint a fúriaként tomboló nőnek kétmillió forintot kell fizetni a benzinkútban okozott kárért. 

 

Családi botrány a Megasztárban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top