Sztárok

Megverte egy nő Sebestyén Balázst

Alaposan megizzasztotta a teniszpályán Temesvári Andrea Sebestyén Balázst. A Class FM ászának bizony még van mit javítania a fonákján...

Megverte egy nő Sebestyén BalázstSebestyén Balázst alaposan elverték a teniszpályán. A Class Fm ásza barátságos teniszmeccset vívott Temesvári Andrea egykori teniszklasszis ellen. A Morning Show és az X-Faktor műsorvezetője a játszmát nem bízta a véletlenre, s a páros mérkőzésre Taróczy Balázst, a wimbledoni és kétszeres világbajnok teniszlegendát kérte fel partnerének. A kiegyenlített csatában Temesvári Andrea és társa, a Class FM egy szerencsés hallgatója 6:4-re verte a két Balázst.
– Én vagyok itt a fekete bárány. Semmi közöm a teniszhez. Persze imádom nézni, és követem is, de ez nem jelenti azt, hogy tudok is játszani. Ha háromszor visszaütöm a labdát Andi ellen, az nekem már nagy siker lesz – nyilatkozta a meccs előtt Sebestyén Balázs.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top