Sztárok

Pszichiátrián kezelik a tinisztárt

Senki sem számított arra, hogy Disney-csatorna 18 éves sztárjának, Demi Lovatónak az élete néhány nap alatt összeomlik. Amerika első számú tini énekesnőjét pszichiátrián kezelik.

Demi Lovato ebben a hónapban Dél-Amerikában koncertezne a Jonas Brothers együttessel, azonban az énekesnő egy hete lemondta a perui fellépését, majd teljesen eltűnt. Törölte Twitter-oldalát és más közösségi oldalon sem adott életjelet magáról. Két nappal ezelőtt kiderült: Demit pszichiátrián kezelik.
A fiatal énekesnő állítólag önként vonult be egy szanatóriumba, a kiszivárgott információk szerint bulimiás, és többször fizikailag is kárt tett magában (késsel és pengével karcolgatta a testét). „Demi Lovato félbeszakította a turnéját és orvosi segítséget kért. Érzelmi és fizikai problémái vannak, amelyeket nem tud egyedül  megoldani. Reméli, hamarosan újra képes lesz kiállni a rajongói elé” – nyilatkozta Demi szóvivője kedden. Az énekesnő édesapja szerdán már az álomgyárat okolta lánya betegsége miatt. De sokak szerint a baj okozója egy férfi. Méghozzá a Jonas Brothers tagja, Joe Jonas, akivel Demi két évig járt együtt. Joe azonban idén tavasszal kiadta a lány útját, mert szerelmes lett a Twilight-filmek sztárjába, Ashley Greenbe. Demi összeomlása pedig pont akkor következett be, amikor hétvégén a pletykalapok arról írtak: Joe eljegyezte a vámpír lányt.

Idén tavasszal, mikor még Joe és Demi együtt volt
Idén tavasszal, amikor még Joe és Demi együtt volt

Névjegy: Demi Lovato
1992-ben született Texasban. Első albuma 2007-ben jelent meg. Szerepelt a Rock Tábor című film első részében, majd idén a mozifilm második részében is. A Disney-csatornán futó Sonny, a sztárjelölt című sorozat főszereplője, és idén elkészítette második szólóalbumát is. A hatodik évadban epizódszereplő volt a Grace klinikában, ahol egy pszichésen labilist lányt alakított. Ezért a szerepért több díjra is jelölték.
Féltestvére az a duci kislány, aki Gabriella Solis idősebb lányát alakítja a Született feleségek című sorozatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top