Sztárok

Solti Ádám, a Non Stop szépfiúja: Egy híres fiatal színésznő volt a párja

Meg sem fordult a fejemben, hogy Solti Ádám egyedülálló, így ártatlanul szegeztem neki a kérdést: mit szól a barátnője a körülötte zajló felhajtáshoz? A Non Stop szépfiúja pedig őszintén elárulta, ha a verseny után hazatér, csak a lakása üres falai várják majd.

Solti Ádám, a Non Stop szépfiúja: Egy híres fiatal színésznő volt a párjaMondd, hogy lehetséges ez? Ne haragudj, de nehezen tudom elképzelni rólad, hogy gondjaid vannak az ismerkedéssel.
Pedig tényleg így van! Nem egyszerű a helyzetem, mert harmincéves vagyok, és a korombeli lányok zöme már mind feleség vagy családanya. Jó párszor előfordult már velem, hogy megtetszett valaki, aztán hamarosan jött a keserű ébredés: az illetőnek vagy karikagyűrű csillogott az ujján, vagy kiderült róla, hogy tizenhét éves. Hihetetlen, ahogyan ezek a mai tinik kinéznek, gyakorlatilag érett nők! De mégsem kérhetem el mondjuk egy szórakozóhelyen valakitől a személyijét a megismerkedés perceiben…

Mióta élsz egyedül?
Még nem olyan régen. Körülbelül azzal egy időben, hogy év elején jelentkeztünk az X- Faktor válogatására a Non Stoppal, véget ért a tizenegy éve tartó kapcsolatom. Nagyon nehéz időszakon mentem keresztül, a volt kedvesem az Operett Színház dívája, Vágó Bernadett, s nem könnyű valakit úgy kizárni az életedből, hogy mindig szembejön veled egy plakáton, vagy épp újságcikkben. Az első szerelem voltunk egymásnak, és nagyon szép éveket töltöttünk együtt, de beláttuk, hogy nem működik tovább. Az X–Faktor a legjobbkor jött: a felkészülés izgalma segített nekem új életet kezdeni.

Megvigasztalt téged a négy jó barát? Ha jól tudom, egy színdarabot is játszotok „Miért nincs csajom?” címmel. Ez árulkodó.
Itt rögtön meg is kell jegyeznem, hogy azt a darabot s tulajdonképpen az összes eddigi produkciónkat – beleértve a tehetségkutatón hallottakat is – a zenei szerzőnknek, Varga Bálintnak köszönhetjük. Mivel most épp Kaliforniában tanul, ugyanazon az egyetemen, ahol Malek Miklós is végzett, skype-on próbálunk, így segít bennünket napi több órán át a felkészülésben. Bálint a hatodik csapattagunk, akinek nagyon hálásak vagyunk, hiszen valójában ő az, aki igazán összerakta a Non Stop-csapatot.

Solti Ádám, a Non Stop szépfiúja: Egy híres fiatal színésznő volt a párja


Én úgy hallottam, nagy szervező vagy te is. Mégis, mondd, mit csinálsz, amikor épp nem az együttes ügyeit intézed?

Civilben fogtechnikus vagyok, és régóta dolgozom is a szakmában. Szükségem van rá, hiszen csak a fellépésekből nem tudnék megélni, ami valljuk be, kínos volna, hiszen tizenhat éves korom óta önálló vagyok. Édesanyám egyéves korom óta egyedül nevelt, s kiskamaszként, a lázadó korszakomban költöztem el otthonról a bátyámhoz. A mamám támogatta ezt a dolgot. Egyébként a mai napig elmondható, hogy ő az, aki mindenben maximálisan mellettem áll. Most, hogy van a verseny, szerintem a fél fizetését sms-re költi, minden szombaton szavaz ránk, és gyakran felhív, megkérdezi, mi az, amiben segíthetne nekem: legyen szó gyakorlati dolgokról, vagy épp az elmaradt csekkek befizetéséről.

Solti Ádám, a Non Stop szépfiúja: Egy híres fiatal színésznő volt a párjaNem úgy nézel ki, mint aki elfogadja a segítséget…
Ezt jól látod. Engem nagyon kemény fából faragtak, s szeretek mindent a magam módján megoldani, megteremteni. Az X-Faktorral új időszámítás kezdődött az életemben. Ha a verseny után hazamegyek, egy üres lakás vár. Egy váz, ami már nem emlékeztet arra az otthonra, ami egykor volt. Én azonban elhatároztam, hogy új életet viszek bele. Bízom benne, hogy hamarosan már nem egyedül.

Megnéztem a közösségi oldalaidat, s azt látom, jelentkező lenne bőven. Mondd, hogy lehet úgy élni, hogy az embert Jude Low-hoz és Robert Pattinsonhoz hasonlítgatják nonstop?
Lehet, hogy úgy nézek ki, mintha fontos szerepet játszana az életemben a külsőm, de ez nem így van. Tudom, hogy egészen jó arcot ajándékoztak nekem az égiek, s emiatt szerencsésnek érzem magam, de nem élek vissza vele. Sőt, napi szinten nem ez foglalkoztat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top