Sztárok

Világsztár fellépő az X-Faktorban!

Világszerte hódít az X-Faktor zenei tehetségkutató. Angliában már bevett szokás, hogy minden adásban egy igazi világsztár lép színpadra, és most végre Európa más országaiban is átvették ezt a hagyományt!

Világsztár fellépő az X-Faktorban!Robbie Williams, Kylie Minogue, Katy Perry, Michael Buble… – csak néhány híresség, aki már fellépett sztárvendégként az angol X-Faktorban. Jelenleg Európa több országában hódít a tehetségkutató, így például Olaszországban is, ahol a héten Rihanna volt a sztárvendég. Az énekesnő legújabb slágereiből adott elő egy 5 perces kis előadást.
Itthon eddig csak hazai sztárok léptek fel az X-Faktorban – Anti Fitness Club, Zséda, Tóth Gabi –, de sokan arra kíváncsiak, vajon meglepik-e a műsor készítői a nézőket egy igazi világsztárral. „Abszolút elképzelhető, hogy az RTL Klub-on futó X-Faktorban is lesz világsztár fellépő” – mondta megkeresésünkre a műsor szóvivője.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top