Sztárok

Pszichiáter szerint rettegnek a pasik Liptaitól

Az elmúlt hónapokban több ismert hölgyről is felröppent a hír, hogy családos emberbe szeretett bele. Dr. Csides Kata pszichiáter elmondta, általában ezek a hölgyek kihívást jelentenek a férfiaknak, meg akarják szerezni őket testileg, de elvenni már nem...

Liptai Claudia csakk szexre kell?Először Liptai Claudiáról állították, hogy egy nős kollégáját szereti – bár ez az állítás nem nyert bizonyítást, mivel Clau állította, csakis jó barátok a férfival –, most pedig Gregor Bernadett csábította el feleségétől Magyar Attilát. Dr. Csides Kata pszichiáter szerint alapvetően kétféle nőtípus létezik: a feleség és a szerető. Hazánk két legdögösebb híressége, Gregor Bernadett és Liptai Claudia is utóbbi kategóriába tartozik. A két szépség érzelmi és szexuális élete számos párhuzamot mutat. Mindketten szeretnek flörtölni, élvezik, ha férfiak udvarolják körbe őket, de a házasság intézménye egyiküknek sem vált be. Emellett mindkettejüket hozták már hírbe nős férfiakkal. A szakember szerint különösen Liptai tipikusan az a nő, akit minden férfi kíván, de nem merik feleségül venni. „Liptai Claudia olyan elképesztően erős szexuális kisugárzással rendelkezik, hogy az minden férfira hatással van. A férfi ránéz, és fülledt, izzadt éjszakák, forró szeretkezések jutnak eszébe, mást sem akar, mint őrülten szeretkezni vele! Ez a tulajdonság egyrészt áldás, hiszen kevés nőnek van ilyen kisugárzása, másrészt átok, hiszen az ilyen nőt – bármennyire is kívánják a férfiak – nem akarják feleségül venni. Mert félnek tőle” – mondta el Csides Kata.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top