Sztárok

Ördög Nóra nekiment Balázsnak

Érdekes szócsata zajlott a szombat esti X-Faktorban Sebestyén Balázs és Ördög Nóra között. Nórába mintha kisördög bújt volna, folyamatosan osztotta, froclizta kollégáját.

Ördög Nóra érezhetően kóstolgatta Sebestyén Balázst a szombat esti X-Faktorban. A műsorvezetőnő minden alkalmat megragadott, hogy beszóljon Balázsnak, aki hol állta a sarat, hol pedig alig tudott megszólalni. Nóra megjegyezte, hogy Balázs hiúsága miatt nem lehet magas sarkúban, de szóba hozta azt is, hogy Balázs a fenekét mutogatva futott be, sőt egy alkalommal még az is elhagyta a száját, hogy a nyakában lévő „dögcédulákon” egykori műsorvezető társainak neve található, s jobb, ha Balázs vigyáz magára.

Igaz, Balázs sem volt rest, utóbbi megjegyzésre visszaszólt, hogy Nóra Szombat esti láz-béli műsorvezető társát, Bereczki Zoltánt, Szinetár Dóra férjét nem volt nehéz elnyomnia, de őt azért más fából faragták.

Nem tudni, hogy tudatos torzsalkodásról volt-e szó, vagy a páros kicsit összekapott a műsor előtt, mindenesetre nagyon érezhető volt a kettejük között feszültség.

 

Ördög Nóra pengeváltása Balázzsal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top