Sztárok

Leleplezték! Mindenkit átvert a sztár

Amikor Lindsay Lohant a bíróság legutóbb arra kötelezte, hogy több hónapot töltsön az egyik legpuccosabb, de legszigorúbb rehabilitációs intézetben, a színésznő arra hivatkozott, hogy nincs pénze rá… Most meg gyémántgyűrűt vásárol magának.

Lelepleztük! Mindenkit átvert a sztár„Engedjék meg, hogy dolgozzak, csak így tudom fenntartani magamat, nincs pénzem. Ne kötelezzenek a rehabilitációra, tiszta maradok!” – állítólag ezek a szavak hagyták el Lindsay Lohan száját a bíróságon. De a fiatal színésznőnek nem kegyelmeztek, elvonóra küldték. Négy hét fogság után Lindsay a klinikától öt napja szabadságot kapott, ez alatt pedig a saját bevallása szerint „legatyásodott” sztár elment Los Angeles legelitebb edzőtermébe kondizni, és vásárolt magának egy gyémántgyűrűt is egy ékszerüzletben. A külföldi lapok azonnal támadni kezdték Lindsay-t, azzal vádolják, hogy megvezette az embereket, mert ha ennyire nincs pénze, miért vesz magának olyan ékszert, aminek az árából még fél évig lakhatna a klinikán?
A hírek szerint ügyvédjei azon dolgoznak, hogy ne kelljen visszamennie az elvonóra, mivel Lohan több, mint 5 főszerepajánlatot kapott az elmúlt egy hónapban…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top