Sztárok

Liptai Claudia a fürdőkádban – fotó

Számos internetes rajongói portálja van Liptai Claudiának, egyes források szerint a legtöbb. Nem csoda, hiszen ő hazánk legnépszerűbb műsorvezetője, és mindenki arra kíváncsi, miként él a hétköznapokban. Talán ezzel is magyarázható, hogy az egyik legtöbbet nézegetett fotó egy fürdőkádas kép a Megasztár műsorvezetőjéről.

Számos internetes portálon fent van az a fotó, ami még a kilencvenes években készült Liptai Claudiáról. A képen a műsorvezető egy kádban ücsörög és kacéran néz, arca fiatal, friss, és csak úgy árad belőle a szexualitás. A fotó nagy sikert aratott, ami nem is csoda, hiszen Claudia már akkor is hazánk egyik legszebb, legerotikusabb nője volt. Igaz, a TV2 sztárja már akkoriban is másmilyennek látta magát.

– Mindig megdöbbent, amikor azzal jönnek hozzám, hogy szerelmes beléd a férjem. Várom, hogy ütni fognak, mire hozzáteszik, hogy én is nagyon szeretlek. Ha olyan lennék, mint a trendi csajok 45 kilós, 180 centis , valószínűleg utálnának. Rólam viszont azt gondolják, hogy ilyen én is lehetnék. Olyan a mérete, mint az enyém, nyugodtan hordhatok én is ugyanolyan ruhákat. Sikeres? Tök jó. Akkor én is lehetek sikeres – mondta egy korábbi interjúban Claudia.

 

Liptai Claudia a fürdőkádban-fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top