Sztárok

SP babérjaira tör az X-Faktor sztárja

Szakemberek vették kezelésbe Vastag Tomit. A fiatal énekesből a jövő tinisztárját akarják faragni, úgyhogy retteghet SP és Lola!

SP babérjaira tör az X-Faktor sztárjaEddig szinte egyeduralkodóként ült a magyar tinisztárok képzeletbeli trónján SP, azaz Éder Krisztián. Ám hamarosan bőven lesz félnivalója a popénekesnek, hiszen itt az újabb tehetség, Vastag Tomi, akiből a szakemberek a jövő tinisztárját akarják faragni. Erre minden esélye is megvan, hiszen nagyszerű hangja van, főleg ha még képezik, és jóképű, a nők odáig vannak érte. Ráadásul a legnevesebb szakemberek vették kezelésbe. Tomi így nem kerül parkolópályára az X-Faktor után, Tabáni István menedzsere foglalkozik majd vele.

– Tudom, hogy Tabáni Istvánnal és Varga Viktorral is nagyon jó munkát végeztek, így aztán remélem, velem is futni fog a szekér – mondta a Borsnak Tomi, akinek egyelőre az X-Faktor mellett a tanulásra kell koncentrálnia, hiszen érettségiznie kell. A népszerű tehetség azt is tudja már, hogy kezdődő karrierje miatt az iskola befejezése után testvére után költözik Budapestre.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top