Sztárok

Damu nem kegyelmez! Visszavág!

Súlyos dolgokat állít volt kedveséről Damu Roland! A nőverésért egyszer már elítélt és megint feljelentett színész ugyanis nem állítja, nem igazak az ellene felhozott vádak. Visszavág!

Mocskol és vádaskodik DamuNem hagyja annyiban Damu Roland, hogy volt kedvese, Palácsik Timi feljelentette a rendőrségen, mondván megerőszakolta és megverte. Damut kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból, és szinkronmunkáját is elveszítette. A férfi szerint mindenről volt menyasszonya tehet, aki állítása szerint szándékosan tönkre akarja őt tenni.

Damu minden eszközt megragad, hogy visszavágjon Tímeának, akiről azt állítja, hogy hazudik, megtámadta őt, sőt állítása szerint a volt szépségversenyző ütött először, és képtelen volt elfogadni, hogy véget ért a kapcsolatuk. S ha ez még nem lenne elég, Damu most még tovább ment, még súlyosabb váddal illette a lányt, aki szemtanúk szerint menni sem tud a fájdalomtól. Damu azt mondta, hogy Timi a testéből élt… 

Nem tudni, mi az igazság, de az biztos, hogy a lány évekig egy nagy cég alkalmazásában állt és rendes munkahelye volt, ám az kérdés, hogy Damu bosszúhadjárata után hogyan tud majd elhelyezkedni, és kollégái, főnökei szemébe nézni…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top