Sztárok

Rettenetes sztárszülők

A legnagyobb sztárok gyermekeinek gyakran szembe kell nézniük a ténnyel: anyuci vagy apuci nem a földkerekség legjobb szülője. Hanem drogos, alkoholista, vagy csak úgy viselkedik, amivel kínos helyzetbe hozza a gyerekét.

Ireland Baldwin, Kim Basinger és Alec Baldwin lánya
Miközben a már elvált Kim Basinger és Alec Baldwin javában pereskedett gyermekük elhelyezéséről, az apa ideges üzenetet hagyott lánya rögzítőjén. Kirohanásában faragatlan és agyatlan kis disznónak nevezte Irelandet, amiért nem vette fel a telefont.

Kim Basinger és Ireland
Kim Basinger és Ireland
Apjával, Alec Baldwinnal 2009-ben
Apjával, Alec Baldwinnal 2009-ben

Aztán nekitámadt az exnejének is, mert Basinger nyilvánosságra hozta a hangüzenetet. A dühöngő Baldwin csak arról feledkezett el, hogy ezzel a két húzásával igencsak nehéz helyzetbe hozta magát a gyermekelhelyezési perben.   

Frances Bean Cobain, Courtney Love és Kurt Cobain lánya

Tavaly, miután Courtney Love drogproblémái miatt véglegesen elveszítette lánya felügyeleti jogát anyósával és sógornőjével szemben, hisztérikus bejegyzést firkantott Facebook-adatlapjára.

Frances Bean Cobain
Frances Bean Cobain
Courtney Love később bocsánatot kért
Courtney Love később bocsánatot kért

A 17 éves Francest álnoknak nevezte, aki saját magát is becsapja, mert nem akar anyjával maradni. Nem csoda, hogy a 17 éves lány fél évig látni sem akarta anyját, aki egy sikeres elvonó után bocsánatot kért gyermekétől.

Taylor Hasselhoff, David Hasselhoff lánya
A Baywatch sorozat rettenthetetlen vízi mentőjének lánya 2007 májusában egy Las Vegas-i hotelszobában videóra vette, amint félmeztelen apja részegen egy cheeseburgert próbál magába tömni. „Ígérd meg, hogy abbahagyod az ivást” – kérlelte a lány újra és újra apját felvétel közben.

Az ominózus felvétel egy pillanatképe
Az ominózus felvétel egy pillanatképe
Lányaival, ma már gyógyultan
Lányaival, ma már gyógyultan

Nem tudjuk, hogy a színész megnézte-e a filmet, mindenesetre Taylornak jó ötlete volt: piás embernek visszanézni magát erősen illuminált akciózás közben, hát, az igen komoly sokkot okozhat. Akár még a leszokáson is elgondolkodhat az illető…    
 
Rumer Willis, Demi Moore és Bruce Willis lánya
Demi Moore lánya bevallotta, hogy mielőtt Ashton Kutcher a mostohaapja lett volna, ő halálosan bele volt esve a pasiba. Kint lógott a fotója a kollégiumi szobája falán. Aztán egyszer anyja bejelentette, hogy új barátja, Ashton látogatóba jön hozzájuk, és ha minden jól megy, velük is marad.

Rummer halálosan szerelmes volt Ashtonba
Rummer halálosan szerelmes volt Ashtonba
Azért a vonzódás kölcsönös...
Azért a vonzódás kölcsönös…

A lány teljesen kiakadt, és valahogy annak sem tudott örülni, hogy ízlésük az anyjával nem kicsit hasonló. Azzal vigasztalta magát, hogy végre már nemcsak neki van hülye neve a családban.               

Liv Tyler, Steven Tyler és Bebe Buell lánya
Anyukája, Bebe Buell a hetvenes évek Playboy-nyuszija és közismert rock groupie volt. Annyi rockzenészt vitt az ágyába, hogy sokáig nem is tudta, kitől fogant Liv. A lány 10 éves koráig abban a hiszemben élt, hogy édesapja Todd Rundgren, a mama hosszú távú élettársa.

Liv édesanyjával, Bebe Buellel
Liv édesanyjával, Bebe Buellel
Liv most már a papa kedvence
Steven Tyler

Aztán 1987-ben egy koncerten találkozott Steven Tylerrel, az Aerosmith frontemberével, és rögtön érezte, hogy ezzel a pasival testi-lelki rokonok. Anyja ekkor elárulta, hogy Tyler az igazi apja, és a csaj egy 8 hónapos kapcsolat gyümölcse. Liv örült, és Rundgrenről Tylerre változtatta a nevét.   
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top